Tuesday, 29 January 2013

SIDE INCOME WITH TREENEA!!!

Salam sayang semua ;)

Ramai yg tertanya2 sheila cmne nk buat side income dengan TREENEA ni. boleh jalan ke? cmne ngn market? harga bp? modal bp? so senang2 sheila update kat blog je kan.. rmi agent n dealer sheila dh start n demand sgt tinggi. semua pakat nk try kehebatan vcoa ni .. ye la sambil kita makan kita boleh promote kwn2 kan. kwn2 pun nk jugak cantekss n sihat kan ;) details sperti dbwh uolls boleh pikir2kan. yg mana terbaik n berminat utk try AGENT atau pun DEALER tempat TERHAD.. sheila akan explain satu persatu bermula dengan Agent ye.

Sebelum tu HARGA JUALAN VCOA RM 40/ Sabah Srwk RM 43
Harga mestilah TETAP kecuali Promotion dari pihak HQ
Pemantaun dbuat bg memastikan kualiti produk n harga yg selaras. so persaingan pun sihat kan ;)



KELEBIHAN AGENT TREENEA

Harga untuk  Agent RM 30/ sbh srwk RM 33 
Untung Runcit hanya daripada CUSTOMER sahaja
Agent tidak boleh melantik Agent.
Agent tiada limited kawasan, Means boleh seberapa ramai mgkin. sebelah2 rumah pun boleyy ;D
Min Restok RM 150 (min sekali setiap bulan)


NOW PROMOSI PENDAFTARAN UNTUK  AGENT HANYA RM 150 (5BOX VCOA) DAN UTK SBH SRWK RM 165 (5 BOX VCOA) FREE POSTAGE!


TGGL 2 HARI LG. BERMULA 1.2 UTK REG AGENT RM 300 (10 BOX VCOA) & SBH SRWK RM 330.




KELEBIHAN  DEALER TREENEA

Harga untuk Dealer RM 25/ sbh srwk RM 28
Dealer boleh menlantik AGENT dan boleh jual retail pd CUSTOMER
Untung runcit daripada customer lebih banyak utk satu kotak jika anda menjadi dealer dan untung boleh dpt dari agent jugak. Ini kerana Dealer boleh  melantik agent2 tanpa had. so katakan setiap kali agent min order anda akan dpt untung rm 25. klo ade 20 org agent anda akan mendapat rm 500 ;) 
senang je kan.. ini namanya "untung ats angin". if agent anda aktif. sekali restok 30 box. anda akan dpt RM150 dengan senang kan? Perlu diingat untung satu box dari agent RM 5 dan min order utk agent ialah 5 box . walaupun nampak mcm sikit tp market kita akan meluas dgn adenya agent. Agent akan bergerak utk mcari cust. so kita as a dealer kena guide n bg sokongan moral kepada agent.
klo agent berjaya. kita pun akan berjaya sama ;)
Kawasan utk reg dealer sgt terhad. Hanya satu dealer yg boleh dlantik utk satu kawasan. so utk apply dealer kena inform sheila dlu dmana lokasi anda dan kami akan segera cek dgn HQ utk cek stil available atau tidak ye. 
Min restock RM 500 (min sekali setiap bulan)


NOW PROMOSI PENDAFTARAN UNTUK DEALER HANYA RM 500 (20 BOX VCOA ) DAN UTK SBH SRWK RM 560 (20 BOX VCOA) FREE POSTAGE!

TGGL 2 HARI LG. BERMULA 1.2 UTK REG DEALER RM 850 (34 VCOA) & SBH SRWK RM 952.
 

Untuk Pendaftaran berikut details yg dperlukan utk kami update n bantu promosikan dealer n agent2 kami


1. Nama Penuh (seperti dalam IC)
2. No IC & Warganegara
3. Alamat Penuh (Kediaman)
4. Daerah & Negeri Permohonan Dealer
5. No HP / No telefon untuk dihubungi
6. Alamat Email
7. Pekerjaan
8. Status : BUJANG/BERKAHWIN
9. Jantina & Umur
 10. Adakah anda mempunyai sebarang premis perniagaan / perniagaan online? Sila nyatakan


BERMINAT BOLEH INBOX FB SHEILAAMIR HOUSE
SEMUA BERADA DI TANGAN ANDA. TQVM (=






 

No comments:

Post a Comment