Monday, 5 March 2012

Kelebihan kualiti kain Premium Beutiful



Salam darling, selamat pagi.. awal hari ni sheila update blog. okey sheila nk cite cmne sheila boleh jatuh cinta dengan "PB" ni. Pada mulanya sheila tak la tertarik sangat dengan Premium Beautiful (PB) ni. Konon rasa mahal.. Tapi  tak sedar habis duit beli baju baru (baju lama dah tak muat. hehe) badan pun semakin lama semakin naik ni. risauuunyee makcik hihi. ye la dh kawen baru 6 bulan tp bdn terasa cepat sgt naik. ni tak boleh jadi ni... encek suami pun dh tegur bdn dh nmpk lebar2 sket. adoiii mana la nk cr produk yg boleh buat bdn kita nmpk kemass body curve yg cantik  sebabnya mmg xde masa nk jogging n exercise bagai. lagipun dengn PB ni lebih berganda2 kalori terbakar tau compare dengan jogging. (korang kena baca apa itu kelebihan F.I.R tau) Then makin teruja, bila tgok pengguna2 pb ni walaupun umur dh lewat30an anak2 dh ramai tp mempunyai body yg slimm dan body curve yang cantik... jelesnyaaa.. aku nnt bila umur dh cmtu . cmna yer? wahh cant imagine huhu! Ingat tau sayang2 semua. muka xcantik bila make up terus nmpk cntik kan? boleh la cover tp klo body dh kembang, menggeleber sana sini. lemakk jgn ckp laaaa smpai tahap malu nk tgok diri sendiri malu dengan hubby ;(

Ok la sheila nk share pe sebenarnya ape itu PB? PB merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Teknologi pembuatan PB amat mengagumkan kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, Jepun, China dan USA. Mereka telah menghasilkan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadyne. Ianya juga telah ditenun sulam bersama-sama Sinar Infra Merah Jarak Jauh atau “Far Infra Red” (F.I.R).


KELEBIHAN KUALITI KAIN Premium Beautiful (PB)
  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  • Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
  • Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.
FUNGSI COLI PANJANG (LONG BRA)


  1. Cawan coli dengan tiga (3) keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. Dua (2) batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
  6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
FUNGSI BEKUNG PINGGANG (WAIST NIPPER)


  1. Tujuh (7) batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk


FUNGSI SELUAR DALAM PANJANG (LONG GIRDLE)



  1. Sebanyak 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
  7. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
"So apa tunggu lagi yang bertindak awal2 sebelum terlambat tau.. cz Premium Beutiful 70% berasaskan kesihatan dan 30% untuk kecantikkan dan 100% untuk keyakinan diri kita ;) berbaloi beli sekali je seumur hidup compare dengan ubat diet/pil kurus yg keberkesananya belum tentu lagi. setiap bulan habis kena beli kalau RM200 sebulan setahun dh rm 2400? fikir2kan lah "












Rahsia Premium Beautiful


Mesti sayangss semua tertanya-tanya, apa yang ada kat Premium Beautiful itu yang menjadikannya Korset No.1 dunia. Apa sebenar rahsia di sebalik kehebatannya itu. 
Rahsianya adalah FIR atau nama penuhnya Far-InfraRed Rays. Sheila akan jelaskan dengan lebih details apa sebenarnya F.I. R. Rugi tauu klo korang xtauu ;)

Apa tugas F.I. R apabila kita memakai Premium Beautiful ni. F.I.R ialah
Far Infrared Rays 


FIR adalah :
~sinar gelombang elektromagnet~
~mampunyai jarak gelombang antara 3-1000 µm~
~sinar yang paling selamat dan berguna untuk kehidupan~

FIR diperolehi daripada :

~cahaya matahari~
~pakaian pembentukan badan~
~alat elektronik,cth : remote control,handphone,computer...~
~peralatan perubatan, cth : mesin urut,fisioterapi,sauna~

Bagaimana penyediaan fabrik ber-FIR...??

~platinum sebagai bahan asas~
~dicampur dengan 40 jenis serbuk batu galian~
~disuntik ke dalam fabrik~
~hasilkan gelombang tenaga bila bersentuhan dengan kulit~
~gelombang itu dikenali sbg Far Infrared Rays~

macamana pulak FIR ni berfungsi dengan PB??
 
 ~FIR menembusi kulit~
~tindakbalas resonans ke atas molekul air~
~molekul bergetar lebih kuat~
~lebih banyak tenaga digunakan~
~lebih haba dihasilkan~
~salur darah mengembang~
 ~perjalanan darah lebih lancar~
 ~penghantaran nutrien dan pembuangan toksin~
~sel badan lebih aktif~
~jadi..badan akan jadi lebih sihat dan fresh...~
 

Funtion utama Premium Beautiful Corset

bersihkan darah...???!!!

- pemejalan & kekenyalan kulit kita
- pemejalan salur nadi
- pemulihan penyakit darah tinggi
- memelihara daripada penyakit jantung
- cegah cancer

Bagaimana FIR mencegah cancer..??

- FIR memecahkan lemak,darah beku & susu beku
- fabrik akwatek & akwadyne menarik keluar lemak,susu,toksik dan peluh
- FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai untuk perumah cancer
 
 Bagaimana FIR membantu kurangkan berat badan...??

- memecahkan lemak dan melancarkan peredaran darah
- proses toning yang mana bila skin dah kendur akibat lemak sudah pecah,dengan pemakaian corset yang melekap di badan...memejalkan balik skin kita...
-meningkatkan metabolisme rate....

Bagaimana FIR membantu tingkatkan kesuburan wanita...???

- melancarkan saluran dalam rahim
- menguatkan kedudukan rahim





BERMINAT?? CALL/SMS SHEILA 0164212808
EMAIL : Sheilaamirhouse@gmail.com
Sheila sedia membantu anda semua. jgn malu2 tauuu ;) 


Sunday, 4 March 2012

Apa Kata mereka tentang Premium Beautiful?

Salam sayangg semua. sheila nk share ngn korang tentang testimoni pengguna-pengguna PB tau.. Ekceli PB ni dh lama d pasaran.. Tapi stil mendapat tempat d hati cust kerana keberkesanannya yg dh rmi ketahui. semua duk mencari PB tauu untuk dapat body curve idaman setiap wanita disamping menjaga kesihatan kita untuk hari ini dan hari tua nnt ;) 



untuk paparan lebih jelas click je pada gambar ni k dear? ;)





Taraaaa mmg jelas kan Premium beautiful ni sgt berbaloi dan mampu dimiliki tauu ;) nnt sheila akan upload byk lagi testimoni k dear.

SEBARANG PERTANYAAN/PEMBELIAN
CALL/SMS : 0164212808
EMAIL : sheilaamirhouse@gmail.com




Harga Premium Beautiful



HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


SET KECIL (S-L)RM 2400

ATAU

SET BESAR (XL DAN KEATAS )RM 2600


Dengar Harga mcm mhl kan yang? tapi percayalah berbaloi tau dengan warranty seumur hidup untuk kesihatan dan kecantikkan. bila dh rasa pki PB terus jatuh cinta hihi ;) klo kita spend money setiap bulan untuk ubat kurus/pil diet/ fibre drink sume sama je. yang ni beli sekali je untuk seumur hidup ada warranty lagi n SUPERBRAND!

DUN WORRY ITU NORMAL PRICE, Sheila ada SPECIAL PRICE untuk darlingss semua tau . sila baca dbwh yer ;) 


CARA - CARA PEMBAYARAN : TERBAHAGI KEPADA DUA


Installment, Cash and Credit Card are ACCEPTED!

(1)CARA PERTAMA : CASH OR CREDIT CARD

Set kecil RM 2400 - SPECIAL PRICE  -----> RM 2000.00
Set besar RM 2600 - SPECIAL PRICE ------> RM 2200.00

OMG!!!~ Jimat RM 400 yer yangggg... OPS Nanti dlu sheila ade bg FREE GIFT tau worth RM 116 ;) 

Untul CASH & CREDIT CARD sheila akan bagi anda :
VCO + COLLAGEN +JERSLIN BEDAK SEJUK 

(2) CARA KEDUA : RHB EASY PAYMENT

RHB Easy Payment ni express loan yang sgt mudah. Just bwk ur IC SAHAJA ke mana-mana KIOSK RHB then u akan dapat cash money boleh trus buat payment. seap dalam masa 10 minit je tauuu.. setiap bulan u akan byr serendah RM 58 SAHAJA tauuuu! boleh pakai seumur hidup... if rosak boleh hantar baiki tanpa sebarang pembayaran tauu ;)

Yang ini pun sheila akan bagi FREE GIFT REE GIFT tau worth RM 116 ;)

Untul RHB EASY PAYMENT sheila akan bagi anda :
VCO + COLLAGEN +JERSLIN BEDAK SEJUK 




Cara Pembelian/Pembayaran Premium Beautiful

Caranya mudah sahaja boleh sms/call sheila 0164212808 or email sheilaamirhouse@gmail.com 


Step untuk membuat pembelian ialah :
1) Ukur lilit bahagian (menggunakan ukuran CM – centimeter)
1.Puncak Dada – atas bahagian puting payudara
2.Bawah Dada – bahagian bawah payudara
3.Pinggang
4.Punggung

**ukuran jangan terlalu ketat dan jangan terlalu longgar

2) u all akan terima sms/email mengenai harga dan cara pembayaran.

3) Setelah bank in, sila beri info masa dan tarikh bank in. Sila beri nama dan alamat rumah dan no telefon untuk penghantaran.


CARA PEMBAYARAN  : 


1. Sheila akan maklumkan harga Premium Beautiful yang bersesuaian dengan anda dengan size yang anda nyatakan.



2. Pembayaran secara CASH:
- bank-in ke akaun Maybank/CIMB sheilaamir House
- Segala details payment inform sheila tru inbox fb atau email sheilaamirhouse@gmail.com



3. Pembayaran secara CREDIT CARD
- Sheila akan terangkan cara ini kepada anda. just contact me k dear.



4. Pembayaran secara RHB Easy Loan
- Pembayaran yang paling senang just pergi ke kiosk RHB, then apply loan RHB Express Loan. Processing 10 minit jer  just bwk ic je. no need slip gaji ape sume tu k yang...terus dapat cash n boleh byr kat sheila.. senang je kann?  nanti bulan2 anda bayar kat bank. serendah rm 58  shj, warranty seumur hidup so sgt berbaloi tau. klo byr u all mkn ubt kurus bdn pun setiap bulan kena spend lebih dr rm 58 tau! yang ni xperlu susah just pakai je . beli sekali seumur hidup ;)




Saturday, 3 March 2012

Wanita dan F.I.R?


Salam sayang semua, berjumpa kita untuk next entry hehe. sheila nk update apa kepentingan FIR kepada kita terutamanya kaum2 hawa ni... kita perlu tau sebelum terlambat. klo dh terlambat baru la nk menyesal tak sudah .Boleh pk2kan renung2kan setuap wanita perlu ada PB ni. tapi serius la. bile pakai PB ni rasa dah tak nak bukak. mmg rasa best sgt2.. klo nak tau lebih lanjut boleh contact sheila je utk FREE DEMO k ;) 



Kesan F.I. R terhadap Rahim dan Vagina setiap wanita :

* Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
* Membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
* Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
* Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
* Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.





Kesan F.I.R terhadap payudara setiap wanita :


* Dapat mencairkan susu lama yang telah lama beku di dalam payudara. Susu beku telah diketahui adalah akar-umbi kepada 'cyst' dan boleh mencetuskan sel-sel kanser
* Membantu membanyakkan penghasilan susu (sesuai untuk ibu-ibu menyusukan anak pada jangka masa yang lama)
* Membantutkan sel-sel kanser pada payudara
* Mencerahkan warna puting payudara
* Menegangkan payudara
* Membetulkan postur payudara
* Membentuk payudara agar lebih sesuai mengikut size badan




Kesan Waist Nipper ke atas Tulang Belakang anda
* Menegakkan tulang belakang anda
* Membetulkan posture anda
* Membaiki kedudukan tulang anda dengan betul
* Seterusnya Anda Tampak Tinggi Lampai seperti model
* Apabila anda berdiri, duduk, rukuk, berjalan anda berada pada kedudukan tegak sentiasa
* Tanpa rasa kesakitan sedikit pun, malahan tanpa sedar, anda sebenarnya sudah tampak segak dan tinggi.




So apa tunggu lagi untuk mempunyai badan yang sihat dan kekal cantik, apabila tiada toksin dalam badan. pengaliran darah yang lancar,kita akan kekal aktif bertenaga dan awet muda ;)

Premium Beautiful membantu untuk hamil


Sebenarnya dah banyak testimoni pemakai Premium Beautiful yang conceive selepas beberapa bulan. Alhamdulillah .Di bawah ni adalah beberapa faktor pemakaian Premium Beautiful untuk conceive:



  1. Premium Beautiful mengurangkan dan seterusnya membersihkan cysts dan fibroid dalam ovari yang diketahui banyak menyerang wanita pada masa kini. 
  2. Premium Beautiful membantu menyeimbangkan hormon estrogen dan progesterone, FSH, LH.
  3. Dengan hanya memakai Premium Beautifulkedudukan rahim adalah lebih stabil, kukuh, dilindungi dan disokong penuh sebagaimana fungsi bengkung ketika dalam pantang malah lebih baik lagi!
  4. Apabila rahim dalam keadaan baik, peluang untuk conceive adalah lebih tinggi 
  5. Sebenarnya kegemukan dan lebihan berat badan memang mengganggu hormon dan menjejaskan peluang untuk concieve.
  6. Boleh menyelesaikan masalah period yang tak konsisten.
  7. Mengurangkan masalah period pain
  8. Premium Beautiful juga berkesan untuk menguatkan kembali otot rahim selepas bersalin.
  9. Boleh mengurangkan masalah keputihan


Siapa yang perlu pakai Premium Beautiful ni?



Now sheila nk bg info siapa yg perlu pakai PB ni tau.. cz setiap hari kita berkerja lebih 8 jam, tak salah kalau buat pelaburan utk kesihatan dan kecantikkan . betul x? yg paling besst lifetime warranty tau.. so hanya beli sekali je. ape2 kerosakkan boleh repair tanpa sebarang caj ;) 


1. Org yang malas dan tidak mempunyai masa untuk bersenam..Jangan risau dengan memakai PB dapat membakar 900 kalori dalam masa satu jam berbanding dengan jogging hanya 300 kalori dibakar dalam masa 1/2 jam. So even kita tengah bekerja dan pakai PB 8jam dapat membakar 7200 kalori. waaahh mmg dasyat kan. Lemak2 semakin menipis dan peha pinggul akan terbentuk cantik .. seronoknyaaaa ;)






2. Orang yang susah hendak dapat zuriat.Dengan pemakaian PB akan meneutralkan hormon-hormon dalam badan kita tau. Selain itu akan menguatkan rahim. Apa2 pun kita usaha dan tawakal kan. tapi Alhamdulillah rmi yang dh berjaya hamil since pakai PB ( boleh refer testimoni cust k )




3. Wanita-wanita yang ingin cepat kurus selepas bersalin, - masa time berpantang pakai je PB insyaAllah berat akan menurun dengan cepatnya, mengemaskan bahagian perut supaya tidak menggeleber tau serta menghilangkan kesan rekahan kulit "strechmarks" . Satu lagi pergerakan tidak terbatas dengan PB ni. sampaikan orang xtau dan xbajet pun kita pakai corset hehehe ;)


4. Untuk ibu-ibu breastfeeding. Dengan pemakaian PB akan memperbanyakkan susu ibu tau.. Sudah terbukti dengan testimoni2 cust ;)


5. Semasa tempoh berpantang xperlu nk pakai bekung yang berlilit2 panjang ya amat , siap kena ikat dengan tiang lg hihi.... pastu pakai sekejap je kemas pastu longgar dan sgtla tidak selesa okey. rase mcm robot bergerak  je hihi dun worry dengan PB anda lebih selesa bergerak dengan fabrik Akwake & Akwadyne  yg sangat selesa dipakai sepanjang hari tanpa ada bau ;)


6. If baby yang dilahirkan mempunyai demam kuning, hanya bedungkan PB anda pada badan baby. InsyaAllah dengan izinNYA demam kuning akan hilang tau!~

7. Migrain - Dengan pemakaian PB akan memperbetulkan pengaliran darah, blood circulation dan mencegah dari migrain.

8. Keputihan. - Merupakan masalah yang sering buat kita stress tau, rasa xselesa dan tidak boleh dibiarkan.So dengan pemakaian PB akan menyelesaikan masalah keputihan dan juga mencegah dari yis effection,

9. Ingin melangsungkan perkahwinan- Wah sheila rasa semua bakal2 pengantin sume nk kurus n impikan body curve yang cantik masa bersandingkan? InsyaAllah dengan pemakaian PB tiada lagi lemak2 berlebihan , pinggang yg rampingg dan plg best keselesaan yg xterhingga. cz ade sesetengah corset yg xselesa bila dh pki lama seperti gatal2 dan berbau ;(. Jum bakal2 pengantin get ready for ur wedding/ Berbaloi byr cz warranty seumur hidup tau.Nanti time berpantang mmg sgt2 berguna. hanya rm 58 je sebulan (berminat sms sheila yer)




Kelebihan Premium Beautiful Corset


Kenapa setiap wanita perlu memiliki Premium Beautiful??

  • Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100% keyakinan kepada wanita.
  • Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.
  • Yang paling best, It’s comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.
  • It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.
  • Its contains Far Infra Red Rays (FIR). Nnt boleh review post apa itu FIR k..
  • Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
  • Pengiktirafan daripada Pakar Sakit  Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.
  • Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.
  • Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Sgt hebatkan??
  • Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilang kan bau badan.
Terdapat dalam 3 siri iaitu:

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA 
Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG 
melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL 
mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.


KEISTIMEWAAN FIR


  • memperbetulkan aliran darah dalam tubuh meningkatkan kadar metabolisma
  • memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan 
  • mengelakkan pertumbuhan bakteria mengeluarkan peluh asid 
  • mengalakkan tumbesaran lebih teratur 
  • mengekalkan kesegaran badan 
  • mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @tempat yang sakit tidur lebih selesa dan nyenyak 
  • menghilangkan bau badan menghilangkan kulat dan fungus membersihkan udara dalam badan 
  • mengekalkan kepanasan suhu badan menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
  • membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik




**** Perubahan pada bentuk pinggul kelihatan kemas  dan nampak lebih sexy dari biasa. semua ni natural way apabila anda memakai Premium Beautiful Corset ***** 



Apa itu Premium Beautiful??




Salam sayanggg semua my darling..

Sheila nk share something yg sgt bessstt tauu bg sesiapa yg mementingkan kesihatan dan kecantikkan. Ye la bila kita dh kawen ni esp bila dh ada anak ke lagi laa longgar sini longgar sana kan.. geleber sini geleber sana. heeeeee maluuu kan terutamanya utk encek suami.. pernah baca pd keratan akhbar "isteri ramping kunci rumahtangga bahagia" . So mcmana nk dapatkan body yang ada curve santek-santek mcm artis2 ternama tuu? xperlu nk bersenam, jogging setiap minggu  untuk membakar lemak2 mmg leceh ... 

Jeng Jeng Jeng inilah Premium Beautiful .. Idaman setiap wanita ;) korset no1 di malaysia tau mmg sgt selesa dari pagi smpai mlm (8 jam) kenapa sheila bgtau PB ni special cz bukan semua korset kita pakai nmpk kurus dan selesa tau tp PB ni 70% utk kesihatan dan hanya 30 % untuk kecantikkan. 



“Hanya 350 kalori terbakar bila berjoging selama ½ jam"

“ 900 kalori terbakar dalam masa 1 jam memakai Premium Beautiful”





So dengan PB akan membantu membentuk bentuk badan yg sexyyy means klo yg dh kurus bila pakai PB ni nampak lebih terbentuk esp pada breast dan pinggul yg montok . hihi.. so siapa yg belum kawin mmg sheila syorkannn memakai PB. nnt boleh pki dress yg meletoppss!~ xperlu nk seksa bdn utk cover lemak sana sini. hehe.. yg paling bestt warranty seumur hiduppp!! mmg sgt berbaloi kan..masa berpantang boleh pakai.. kalau rosak boleh repair. free of charge!~