Sunday, 20 January 2013

TESTIMONI VCOA

TESTIMONI : ECZEMA (BABY)
 TESTIMONI DITERIMA MELALUI DEALER KEPONG, KL
CREDIT TO : NOR SHAHIDAH HUSSIN
TARIKH PENGAMBILAN /PERUBAHAN : 5 HARI



Baby Qaiser yang sangat sensitif kulitnya/ Eczema.
(BABY QAISER BERUSIA 5 BULAN)

Mama yang baik hati sapu dan bagi makan Treenea VCOA dengan cara titis ke dalam mulut Qaiser! Lepas 5 hari kulit Qaiser pun makin cantik dan xde bintik2 merah dah .

Yeayyy! Anak sihat, mama happy
CREDIT TO : NOR SHAHIDAH HUSSIN

Minyak Kelapa Dara adalah 100% Organik, diakui oleh Doktor di seluruh dunia tentang kehebatannya, bersifat anti virus & anti bakteria, boleh merencatkan virus HIV, tiada kolestrol, tidak menyebabkan kegemukan, menurunkan darah tinggi & kencing manis, tiada kesan sampingan, Diakui di seluruh DUNIA sebagai makanan berfungsi pada abad ke 21.

TESTIMONI: ECZEMA (DEWASA)
CREDIT TO : NA EDAN(DEALER TREENEA KUANG,SELANGOR)

TARIKH PENGAMBILAN /PERUBAHAN : 10 HARI

Assalamualaikum lovey dovey..firstly sorry ya if this pic is a lil bit disgusting..
eeeww gitu..nak share experience je ;)

this is true story..hehe Ok..na punya skin type yang sensitive.."eczema"tism..hee..wujud ke perkataan tu? Haha! Nak cover line tak nak malu sangat cakap je..na punya skin ni..skin "orang kaya" haha! Ye la..maintenance banyak..nak makan ubat tu..nak kena makan ubat ni..so..memang before this badan na asik makan "drug" je..kadang2 sampai rasa ubat tu dah immune n tak bagi kesan dah..

Till one day..na start makan VCO..and perasan time tu eczema dah tak keluar dah..alhamdulillah..dah tak yah nak makan zyrtec..ubat tahan gatal and etc.. But then..sampai la..tiba-tiba..terputus bekalan VCO..wooaahh!time tu..tiba-tiba eczema datang balik...naik kat jari lak tu..nak basuh2 memang susah kut sebab pedih..kulit kering menggelupas..luka..gatal..dan memang effect otak gak la kan..sebab nak control tahan gatal and sakit.. But..time tu jugak..heard that new product coming out..vco..but different brand..haa..memang time tu rasa elok jugak la boleh try and boleh kasi review ok ke tak this new brand kan..effective or not..

And yes..alhamdulillah...it is proven VCO ANTIOXIDANT TREENEA memang berkesan macam vco lain2 jugak.. The result can be seen in this pic.. on the right side..before na makan vcoa it was on 4th january 2013.. the left side taken today..14 january 2013 Alhamdulillah..its getting better with Allah's willing + VCOA Treenea..yeayy!!

credit to :  NA EDAN(DEALER TREENEA KUANG,SELANGOR)


TESTIMONI : RESDUNG DAN IBU MENGANDUNG
CREDIT TO : SHUHADA (DEALER LANGKAWI)
TARIKH PENGAMBILAN /PERUBAHAN : 10 HARI 

 CUSTOMER ADALAH :
MOTHER TO BE (7 BULAN)
DAN MENGHIDAP RESDUNG & GATAL2 /ALAHAN SEAFOOD

 Alhamdulillah selepas 10 hari pengambilan perubahan positif ditunjukkan dengan :
TIDAK BERSIN (SEPERTI BIASA) DENGAN KERAP APABILA BANGUN PAGI
KELUAR CECAIR DARI HIDUNG (BISA RESDUNG)
KULIT MUKA SUDAH TIDAK BERMINYAK
KULIT MUKA RASA LEBIH RINGAN DAN TIDAK BERMINYAK


*Sila click pada gambar untuk paparan lebih jelas*

VCO boleh digunakan sebagai alternatif bagi mengurangkan malah resdung. Dengan cara ambil sebiji softgel vco , cucuk hujung softgel dengan pin atau jarum. Dalam keadaan selesa/ berbaring titiskan ke dalam hidung. Tetapkan keadaan anda dalam masa 10/15 minit sehingga vco masuk terus ke dalam saluran hidung anda.



No comments:

Post a Comment