Tuesday, 16 April 2013

MY FIRST TIME TURBAN...


Hai hai hai ramai yang tanya sheila beli kt mana turban ni?

OMG! turban ni secara ondaspot je beli tau. konon2 nk test je ok ke x...

dinner 8GCC atau nama penuh beliau 8 8 generation Civic Club di Putrajaya. so petang tu wife2 ni p la cuci2 mata di alamanda. masuk satu butik teman kak nor nk cari  tudung. last2 bekenan plak dengan turban ni. cm simple n easy je nk sarung. Harga pun xsmpai RM 30 ;) tibai je beli walaupun color  x match lansung haha ;D

Sedikit sebanyak gambar dari camera besaq encek suami ;)


 
 wif intan payung saye ;) 

wif kak ezy aka kakak gebu, skin die cntik sgt  ;)

Wif kak nor yg kecik molek . Xgaya mak mak tau ;)




Terjumpa dengan salah seorang cust  dlm dinner ni. nce to meet u yaya! ;)

Tapi seriously mmg best sgt pakai turban ni . sebab xrimas,xperlu nk betulkan sana sini ke then  nmpk simple je kan. Kalau sesiapa yg jual turban boleh Pm sheila k ;D 









Terjebak!!!

hai darling darling yg cun lg gojes ;)
Mesti tertanya2 ape la yg sheila nk story dengan post terjebak ni?
bunyi mcm serious je kan.  Hari ni sheila akan story mcmana sheila boleh terjebak dengan "Miracle Tab". Setiap org ade story n pengalaman masing2 kan dengan skincare. lainlah klo skin mmg tiada prob langsung. xpakai ape2 produk tp menten glowing n gebu gituu *ohjelesnye* Dimulakan cerita, dulu mase time muda remaja time sekolah ,  jerawat xpernah dtg singgah kat muka ni sehinggalah sheila balik PLKN. maklumlah time PLKN mcm2 aktiviti lasak yg kena paksa buat dari panas, kotor, busuk semua ada. klo ingat mmg seronok sgt hehe. so mase kt sana dh mcm2 naik kat muka ni. stress ya amat ;(( mase tu menyesalnya aku pergi PLKN  ni. dpt bawak balik kulit yg bkarat dan bjerawat huhu. Balik dr PLKN semua kwn2 tegur kenapa jd cmtu. Bermula saat itu skin jd sensetif. betul la org ckp kan klo skin kita terbiasa naik jerawat maka selalu lah ia dtg melawat kita. bukan sekali sebulan je. Dah pelbagai skincare sheila try dr yg murah smpai yg ratus2. tp skin stil sensetif. xboleh nk terima. smpaikan pernah give up ;( plus sheila pun ada resdung. so fhm2 la klo jerawat resdung ni bukan sebarangan. sekali die keluar mcm gunung berapi. mcm spotlight ha kat hidung ni. die membenjol gitu.. kekadang die menyorok bawah kulit ni. tp die bengkak. huhu cover ngn make up 4 inci pun stil nmpk jugak. Tahun demi tahun sheila start berbisness online awal tahun 2008. mase tu sheila jual tudung. so klo nk shoot tdung kena la make up dlu make sure xnk bg nmpk tp klo perasan stil nmpk wlpun dh edit bagai ;(


Nak dijadikan bertemu jodoh dengan MIRACLE TAB sheila ternampak testimoni miracle tab dr fb distributor centre sis aida. teruja tgok perubahan2 cust . Jeles tgok skin dorg yg gebu cerah n glowing wlpon xpki make up. skin nmpk natural sgt. oh mase tu me terbayang bestnye klo dpt skin cmni. ni tidak muka kusam nye selalu nk kena tempek bedak huhu.  Ape lagi xlepaskan peluang terus order. Masa sheila bru stat pakai tu . mmg ade jerawat besar tgh merah kat dahi ni . huhu dh mcm2 letak xkecut2. review dlm google petua2 konon nk cpt hilang jerawat. tp xjugak berubah. lg terok adalah =(  Sheila test makan TAB EX UPC serta set skincare sabun n hd glow. mase tu AWF xkeluar lg. Alhamdulillah semakin hari semakin nmpk perubahan. jerawat tu makin kecut dan kering slps 3 hari tau. mmg awesome! rase cm ajaib tp itulah realiti.  Tapi mase dlm proses rawatan tu mmg sheila bykkan minum air masak (pesanan sis aida) sbb itu adalah salah satu punca makanan tambahan/ supplement boleh bekerja denga baik dlm badan kita. so darlings semua ingat tau klo amek ape2 supplement pastikan air masak minum at least 3 liter sehari utk kesan yg lebih pantas. 

Alhamdulillah sheila dpt hasil yang betul2 memuaskan hati selepas 2 bulan. lama jugakkan? ye la setiap org xsama . tengok ats prob skin anda. tapi bg sheila betul2 bersyukur dtemukan dengan MIRACLE TAB tiada lagi mslh jerawat yg besar2 gedabak tu. tiada lg skin kusam xsekata, tiada skin berminyak.Now lebih berkeyakinan even tanpa make up. mmg lama dh tercari2 skincare yg mcm ni tapi xnk yg peeling product.so itu yang jd prob. bila dengar peeling ke perasaan tu jd takut. ^-^

Ramai yang perasan perubahan skin n ramai yg PM tnye produk yg sheila guna. Sheila pun nekad nk share dengan cust sheila yg lain . Nak semua wanita jd cantik2 glowing belaka . Manalah tau ade yg senasib dengan sheila . ssh nk serasi dengan produk2 yg berada d pasaran. atau pun pakai produk bertahun2 tapi tiada apa kesan pun. ibaratnye skin stil mcm sama. kusam n tiada seri. bygkan klo kereta yg xpernah kena polish. mesti color x naikkan? cuba kena polish . dari jauh dh nampak hehe.

Alhamdulillah Miracle Tab semakin hari semakin mendapat sambutan. Daripada seorang agent, sheila upgrade kepada Distributor Centre. Alhamdulilah rezeki. ;) testimoni semakin banyak hampir 300 cust daripada sheila shj. so maknanya dsini ramai yang mendapat skin yang sihat, natural beauty dengan Miracle Tab. Untuk tontonan umum cmna UPC SF bertindak dalam skin kita. boleh view video yang sheila link kan dbwh ye . Happy watching dan boleh juga try drumah ;)




BUKTI RAHSIA KEBERKESANAN UPC SF
UJIAN 1 : UPC SF MENGHALANG KULIT DARI  MENJADI GELAP,KUSAM DAN ROSAK AKIBAT SERANGAN RADIKAL BEBAS

UJIAN 2 : UPC SF TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MEMULIHKAN KULIT ROSAK DENGAN PANTAS
 http://www.youtube.com/watch?v=190Ol7usO1o

HOW UPC SF WORKS??
http://www.youtube.com/watch?v=g7lcN-AJTKQ

Dapatkan UPC SF dengan harga RM 160 /30 Sachet Free postage
*Normal Pric RM 180 *

Pm fb sheilaamir house atau sms/wassap 0164212808












Monday, 8 April 2013

AURAWHITE AWESOME!!

Assalamualaikum semua ;)
Alhamdulillah bertemu kita utk next entry di blog yg berhabuk ni (akibat bz dgn baby B smua jd huru hara) bayangkanlah seminggu 3 negeri. terengganu, kl, kntn. aaaa cane? cm chipsmore ,mmg lunyai je rasa hihi...  Actually pada mulanya kes boleh terjual aurawhite ni apabila ramai permintaan dari agent dan dropship. Sheila terlampau bz smpai xtau uols semua ni dh kena demam Aura hihi . Bila agent n dropship bgtau sheila jd la stokis. senang kami nk restock. semua satu tmpt je. senang dan selesa berurusan dengan org yg kita biasa. btul x? so bila dh bincang dengn encek suami. kami pun setuju utk apply stokis. Alhamdulillah 1st reg 2 hari tu dh sold out. wahhhh amir ckp ni btul2 demam aura ni. haha. Pasni kami dh restock beratus2 gitu supaya lg senang agent n dropship utk berbisnes kan.



Sheila xsmpt pun nk upload kat album utk details aurawhite. sbb duk kalut ngn agent2 yg semuanya bersemangat dan mmg dh jatuh cintan cintun dgn berbisnes. Ye la pd korang duk main hp update status. ntah apa2 kan. better do something yg boleh jana income kita kan. Student skang pun dh byk duit tau. kalah gaji bulanan bila dh kerja nnt . opss! ;P Tapi serius itu yg terjadi pada sheila stat bisness mase stdy lg. smpai grad xpernah pergi interview cz xminat nak kerja utk "orang" . dh membebel plak makcik ni. okey mgkin ramai yg xtau lg ape sebenarnya aurawhite ni. aura di cane? cmne nk mkn ke minum ke sapu ke? cm biasa aurawhite ni bukan ubat. Ia hanyalah minuman tambahan yang boleh buat skin kita gebu , berseri2 dan bermaya setiap masa.. Selain itu minuman Aurawahite, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan.Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.


KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita

HARGA PASARAN : RM 150 /SS RM 155
FREE POSTAGE+ FREE SHAKER + FREE 3D MASK + FREE MASCARA *LIMITED STOCK*
UTK ORDER PM FB SHEILAAMIR HOUSE
ATAU SMS/WASSAP 0164212808



CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Soalan-Soalan yang sering sheila jawab dan soalan yg cust wajib baca ;)

a). 1 jar tahan brapa lama?
 - Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air masak juga minum secukup nya ye..)

b). Rasa ia macam mana ye?
 - Rasa manis2 anggur ala ribena. ;)

c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
 - Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.lps hbs nnt boleh buat koleksi hihi

d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
 - Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit kita..

e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
 - Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop

f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

g). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
 - Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..Contoh mudah utk difahamkan, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? haru biru la jawabnya kan.so cmtu la bila kita minum supplment .



So bagi sesiapa yang berminat utk dapatkan AURAWHITE atau ingin menjana pendapatan dengan menjadi Agent atau dropship . boleh sms atau wassap no ni ye 0164212808 . Untung yg lumayan tauuu! Dengan ada acc facebook pun dh ckup boleh dpt income 5 angka sebulan.InsyaAllah dengan izinNYA tapi kenalah berusahah dan berdoa ;)