Tuesday, 16 April 2013

Terjebak!!!

hai darling darling yg cun lg gojes ;)
Mesti tertanya2 ape la yg sheila nk story dengan post terjebak ni?
bunyi mcm serious je kan.  Hari ni sheila akan story mcmana sheila boleh terjebak dengan "Miracle Tab". Setiap org ade story n pengalaman masing2 kan dengan skincare. lainlah klo skin mmg tiada prob langsung. xpakai ape2 produk tp menten glowing n gebu gituu *ohjelesnye* Dimulakan cerita, dulu mase time muda remaja time sekolah ,  jerawat xpernah dtg singgah kat muka ni sehinggalah sheila balik PLKN. maklumlah time PLKN mcm2 aktiviti lasak yg kena paksa buat dari panas, kotor, busuk semua ada. klo ingat mmg seronok sgt hehe. so mase kt sana dh mcm2 naik kat muka ni. stress ya amat ;(( mase tu menyesalnya aku pergi PLKN  ni. dpt bawak balik kulit yg bkarat dan bjerawat huhu. Balik dr PLKN semua kwn2 tegur kenapa jd cmtu. Bermula saat itu skin jd sensetif. betul la org ckp kan klo skin kita terbiasa naik jerawat maka selalu lah ia dtg melawat kita. bukan sekali sebulan je. Dah pelbagai skincare sheila try dr yg murah smpai yg ratus2. tp skin stil sensetif. xboleh nk terima. smpaikan pernah give up ;( plus sheila pun ada resdung. so fhm2 la klo jerawat resdung ni bukan sebarangan. sekali die keluar mcm gunung berapi. mcm spotlight ha kat hidung ni. die membenjol gitu.. kekadang die menyorok bawah kulit ni. tp die bengkak. huhu cover ngn make up 4 inci pun stil nmpk jugak. Tahun demi tahun sheila start berbisness online awal tahun 2008. mase tu sheila jual tudung. so klo nk shoot tdung kena la make up dlu make sure xnk bg nmpk tp klo perasan stil nmpk wlpun dh edit bagai ;(


Nak dijadikan bertemu jodoh dengan MIRACLE TAB sheila ternampak testimoni miracle tab dr fb distributor centre sis aida. teruja tgok perubahan2 cust . Jeles tgok skin dorg yg gebu cerah n glowing wlpon xpki make up. skin nmpk natural sgt. oh mase tu me terbayang bestnye klo dpt skin cmni. ni tidak muka kusam nye selalu nk kena tempek bedak huhu.  Ape lagi xlepaskan peluang terus order. Masa sheila bru stat pakai tu . mmg ade jerawat besar tgh merah kat dahi ni . huhu dh mcm2 letak xkecut2. review dlm google petua2 konon nk cpt hilang jerawat. tp xjugak berubah. lg terok adalah =(  Sheila test makan TAB EX UPC serta set skincare sabun n hd glow. mase tu AWF xkeluar lg. Alhamdulillah semakin hari semakin nmpk perubahan. jerawat tu makin kecut dan kering slps 3 hari tau. mmg awesome! rase cm ajaib tp itulah realiti.  Tapi mase dlm proses rawatan tu mmg sheila bykkan minum air masak (pesanan sis aida) sbb itu adalah salah satu punca makanan tambahan/ supplement boleh bekerja denga baik dlm badan kita. so darlings semua ingat tau klo amek ape2 supplement pastikan air masak minum at least 3 liter sehari utk kesan yg lebih pantas. 

Alhamdulillah sheila dpt hasil yang betul2 memuaskan hati selepas 2 bulan. lama jugakkan? ye la setiap org xsama . tengok ats prob skin anda. tapi bg sheila betul2 bersyukur dtemukan dengan MIRACLE TAB tiada lagi mslh jerawat yg besar2 gedabak tu. tiada lg skin kusam xsekata, tiada skin berminyak.Now lebih berkeyakinan even tanpa make up. mmg lama dh tercari2 skincare yg mcm ni tapi xnk yg peeling product.so itu yang jd prob. bila dengar peeling ke perasaan tu jd takut. ^-^

Ramai yang perasan perubahan skin n ramai yg PM tnye produk yg sheila guna. Sheila pun nekad nk share dengan cust sheila yg lain . Nak semua wanita jd cantik2 glowing belaka . Manalah tau ade yg senasib dengan sheila . ssh nk serasi dengan produk2 yg berada d pasaran. atau pun pakai produk bertahun2 tapi tiada apa kesan pun. ibaratnye skin stil mcm sama. kusam n tiada seri. bygkan klo kereta yg xpernah kena polish. mesti color x naikkan? cuba kena polish . dari jauh dh nampak hehe.

Alhamdulillah Miracle Tab semakin hari semakin mendapat sambutan. Daripada seorang agent, sheila upgrade kepada Distributor Centre. Alhamdulilah rezeki. ;) testimoni semakin banyak hampir 300 cust daripada sheila shj. so maknanya dsini ramai yang mendapat skin yang sihat, natural beauty dengan Miracle Tab. Untuk tontonan umum cmna UPC SF bertindak dalam skin kita. boleh view video yang sheila link kan dbwh ye . Happy watching dan boleh juga try drumah ;)




BUKTI RAHSIA KEBERKESANAN UPC SF
UJIAN 1 : UPC SF MENGHALANG KULIT DARI  MENJADI GELAP,KUSAM DAN ROSAK AKIBAT SERANGAN RADIKAL BEBAS

UJIAN 2 : UPC SF TERBUKTI BERKESAN MERAWAT DAN MEMULIHKAN KULIT ROSAK DENGAN PANTAS
 http://www.youtube.com/watch?v=190Ol7usO1o

HOW UPC SF WORKS??
http://www.youtube.com/watch?v=g7lcN-AJTKQ

Dapatkan UPC SF dengan harga RM 160 /30 Sachet Free postage
*Normal Pric RM 180 *

Pm fb sheilaamir house atau sms/wassap 0164212808












4 comments:

  1. best2!!~ sukeeee.... :) heee... follow aku etep beb!~ hahahaahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. okey2 aku ni bukak blog update pastu terus ttp. berabuk2 okeyyy ;D

      Delete
  2. upload la gmbr yg x edit sheila

    ReplyDelete
  3. NO editing yang. just pakai camera hp note je ;)

    ReplyDelete