Monday, 8 April 2013

AURAWHITE AWESOME!!

Assalamualaikum semua ;)
Alhamdulillah bertemu kita utk next entry di blog yg berhabuk ni (akibat bz dgn baby B smua jd huru hara) bayangkanlah seminggu 3 negeri. terengganu, kl, kntn. aaaa cane? cm chipsmore ,mmg lunyai je rasa hihi...  Actually pada mulanya kes boleh terjual aurawhite ni apabila ramai permintaan dari agent dan dropship. Sheila terlampau bz smpai xtau uols semua ni dh kena demam Aura hihi . Bila agent n dropship bgtau sheila jd la stokis. senang kami nk restock. semua satu tmpt je. senang dan selesa berurusan dengan org yg kita biasa. btul x? so bila dh bincang dengn encek suami. kami pun setuju utk apply stokis. Alhamdulillah 1st reg 2 hari tu dh sold out. wahhhh amir ckp ni btul2 demam aura ni. haha. Pasni kami dh restock beratus2 gitu supaya lg senang agent n dropship utk berbisnes kan.



Sheila xsmpt pun nk upload kat album utk details aurawhite. sbb duk kalut ngn agent2 yg semuanya bersemangat dan mmg dh jatuh cintan cintun dgn berbisnes. Ye la pd korang duk main hp update status. ntah apa2 kan. better do something yg boleh jana income kita kan. Student skang pun dh byk duit tau. kalah gaji bulanan bila dh kerja nnt . opss! ;P Tapi serius itu yg terjadi pada sheila stat bisness mase stdy lg. smpai grad xpernah pergi interview cz xminat nak kerja utk "orang" . dh membebel plak makcik ni. okey mgkin ramai yg xtau lg ape sebenarnya aurawhite ni. aura di cane? cmne nk mkn ke minum ke sapu ke? cm biasa aurawhite ni bukan ubat. Ia hanyalah minuman tambahan yang boleh buat skin kita gebu , berseri2 dan bermaya setiap masa.. Selain itu minuman Aurawahite, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan.Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.


KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita

HARGA PASARAN : RM 150 /SS RM 155
FREE POSTAGE+ FREE SHAKER + FREE 3D MASK + FREE MASCARA *LIMITED STOCK*
UTK ORDER PM FB SHEILAAMIR HOUSE
ATAU SMS/WASSAP 0164212808



CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Soalan-Soalan yang sering sheila jawab dan soalan yg cust wajib baca ;)

a). 1 jar tahan brapa lama?
 - Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air masak juga minum secukup nya ye..)

b). Rasa ia macam mana ye?
 - Rasa manis2 anggur ala ribena. ;)

c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
 - Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.lps hbs nnt boleh buat koleksi hihi

d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
 - Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit kita..

e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
 - Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop

f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

g). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
 - Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..Contoh mudah utk difahamkan, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? haru biru la jawabnya kan.so cmtu la bila kita minum supplment .



So bagi sesiapa yang berminat utk dapatkan AURAWHITE atau ingin menjana pendapatan dengan menjadi Agent atau dropship . boleh sms atau wassap no ni ye 0164212808 . Untung yg lumayan tauuu! Dengan ada acc facebook pun dh ckup boleh dpt income 5 angka sebulan.InsyaAllah dengan izinNYA tapi kenalah berusahah dan berdoa ;)







1 comment:

  1. salam sis shila,,dulu ann pernah chat ngn sis tntg n join bis ni,,,and lately ann try gk,,sebab geram ngn sis yg sgt cemerlang,,aurawhite n vcoa ....best produk ni,,,ann minum both produk ni,,,memg best giler,,,cuma nk tnya sis kan,,,kalau ann ambil lebih dr 2 scoop daily,,apa akan terjadi? ingt utk 2 minggu ni nk ambil lebih scoop,,...utk best result n cepat,, reply ye sis,,,:)

    ReplyDelete