Tuesday, 16 April 2013

MY FIRST TIME TURBAN...


Hai hai hai ramai yang tanya sheila beli kt mana turban ni?

OMG! turban ni secara ondaspot je beli tau. konon2 nk test je ok ke x...

dinner 8GCC atau nama penuh beliau 8 8 generation Civic Club di Putrajaya. so petang tu wife2 ni p la cuci2 mata di alamanda. masuk satu butik teman kak nor nk cari  tudung. last2 bekenan plak dengan turban ni. cm simple n easy je nk sarung. Harga pun xsmpai RM 30 ;) tibai je beli walaupun color  x match lansung haha ;D

Sedikit sebanyak gambar dari camera besaq encek suami ;)


 
 wif intan payung saye ;) 

wif kak ezy aka kakak gebu, skin die cntik sgt  ;)

Wif kak nor yg kecik molek . Xgaya mak mak tau ;)




Terjumpa dengan salah seorang cust  dlm dinner ni. nce to meet u yaya! ;)

Tapi seriously mmg best sgt pakai turban ni . sebab xrimas,xperlu nk betulkan sana sini ke then  nmpk simple je kan. Kalau sesiapa yg jual turban boleh Pm sheila k ;D 









No comments:

Post a Comment