Saturday, 3 March 2012

Kelebihan Premium Beautiful Corset


Kenapa setiap wanita perlu memiliki Premium Beautiful??

  • Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100% keyakinan kepada wanita.
  • Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.
  • Yang paling best, It’s comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.
  • It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.
  • Its contains Far Infra Red Rays (FIR). Nnt boleh review post apa itu FIR k..
  • Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
  • Pengiktirafan daripada Pakar Sakit  Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.
  • Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.
  • Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Sgt hebatkan??
  • Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilang kan bau badan.
Terdapat dalam 3 siri iaitu:

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA 
Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG 
melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,

SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL 
mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.


KEISTIMEWAAN FIR


  • memperbetulkan aliran darah dalam tubuh meningkatkan kadar metabolisma
  • memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan 
  • mengelakkan pertumbuhan bakteria mengeluarkan peluh asid 
  • mengalakkan tumbesaran lebih teratur 
  • mengekalkan kesegaran badan 
  • mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @tempat yang sakit tidur lebih selesa dan nyenyak 
  • menghilangkan bau badan menghilangkan kulat dan fungus membersihkan udara dalam badan 
  • mengekalkan kepanasan suhu badan menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
  • membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik




**** Perubahan pada bentuk pinggul kelihatan kemas  dan nampak lebih sexy dari biasa. semua ni natural way apabila anda memakai Premium Beautiful Corset ***** 



No comments:

Post a Comment