Saturday, 3 March 2012

Wanita dan F.I.R?


Salam sayang semua, berjumpa kita untuk next entry hehe. sheila nk update apa kepentingan FIR kepada kita terutamanya kaum2 hawa ni... kita perlu tau sebelum terlambat. klo dh terlambat baru la nk menyesal tak sudah .Boleh pk2kan renung2kan setuap wanita perlu ada PB ni. tapi serius la. bile pakai PB ni rasa dah tak nak bukak. mmg rasa best sgt2.. klo nak tau lebih lanjut boleh contact sheila je utk FREE DEMO k ;) 



Kesan F.I. R terhadap Rahim dan Vagina setiap wanita :

* Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
* Membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
* Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
* Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
* Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.





Kesan F.I.R terhadap payudara setiap wanita :


* Dapat mencairkan susu lama yang telah lama beku di dalam payudara. Susu beku telah diketahui adalah akar-umbi kepada 'cyst' dan boleh mencetuskan sel-sel kanser
* Membantu membanyakkan penghasilan susu (sesuai untuk ibu-ibu menyusukan anak pada jangka masa yang lama)
* Membantutkan sel-sel kanser pada payudara
* Mencerahkan warna puting payudara
* Menegangkan payudara
* Membetulkan postur payudara
* Membentuk payudara agar lebih sesuai mengikut size badan




Kesan Waist Nipper ke atas Tulang Belakang anda
* Menegakkan tulang belakang anda
* Membetulkan posture anda
* Membaiki kedudukan tulang anda dengan betul
* Seterusnya Anda Tampak Tinggi Lampai seperti model
* Apabila anda berdiri, duduk, rukuk, berjalan anda berada pada kedudukan tegak sentiasa
* Tanpa rasa kesakitan sedikit pun, malahan tanpa sedar, anda sebenarnya sudah tampak segak dan tinggi.




So apa tunggu lagi untuk mempunyai badan yang sihat dan kekal cantik, apabila tiada toksin dalam badan. pengaliran darah yang lancar,kita akan kekal aktif bertenaga dan awet muda ;)

No comments:

Post a Comment