Sunday, 4 March 2012

Harga Premium Beautiful



HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


SET KECIL (S-L)RM 2400

ATAU

SET BESAR (XL DAN KEATAS )RM 2600


Dengar Harga mcm mhl kan yang? tapi percayalah berbaloi tau dengan warranty seumur hidup untuk kesihatan dan kecantikkan. bila dh rasa pki PB terus jatuh cinta hihi ;) klo kita spend money setiap bulan untuk ubat kurus/pil diet/ fibre drink sume sama je. yang ni beli sekali je untuk seumur hidup ada warranty lagi n SUPERBRAND!

DUN WORRY ITU NORMAL PRICE, Sheila ada SPECIAL PRICE untuk darlingss semua tau . sila baca dbwh yer ;) 


CARA - CARA PEMBAYARAN : TERBAHAGI KEPADA DUA


Installment, Cash and Credit Card are ACCEPTED!

(1)CARA PERTAMA : CASH OR CREDIT CARD

Set kecil RM 2400 - SPECIAL PRICE  -----> RM 2000.00
Set besar RM 2600 - SPECIAL PRICE ------> RM 2200.00

OMG!!!~ Jimat RM 400 yer yangggg... OPS Nanti dlu sheila ade bg FREE GIFT tau worth RM 116 ;) 

Untul CASH & CREDIT CARD sheila akan bagi anda :
VCO + COLLAGEN +JERSLIN BEDAK SEJUK 

(2) CARA KEDUA : RHB EASY PAYMENT

RHB Easy Payment ni express loan yang sgt mudah. Just bwk ur IC SAHAJA ke mana-mana KIOSK RHB then u akan dapat cash money boleh trus buat payment. seap dalam masa 10 minit je tauuu.. setiap bulan u akan byr serendah RM 58 SAHAJA tauuuu! boleh pakai seumur hidup... if rosak boleh hantar baiki tanpa sebarang pembayaran tauu ;)

Yang ini pun sheila akan bagi FREE GIFT REE GIFT tau worth RM 116 ;)

Untul RHB EASY PAYMENT sheila akan bagi anda :
VCO + COLLAGEN +JERSLIN BEDAK SEJUK 




2 comments:

  1. camne nak tau kita ni pakai saiz apa?

    ReplyDelete
  2. Step untuk membuat pembelian ialah :
    1) Ukur lilit bahagian (menggunakan ukuran CM – centimeter)
    1.Puncak Dada – atas bahagian puting payudara
    2.Bawah Dada – bahagian bawah payudara
    3.Pinggang
    4.Punggung

    anything bleh contact CALL/SMS : 0164212808

    ReplyDelete