Sunday, 4 March 2012

Cara Pembelian/Pembayaran Premium Beautiful

Caranya mudah sahaja boleh sms/call sheila 0164212808 or email sheilaamirhouse@gmail.com 


Step untuk membuat pembelian ialah :
1) Ukur lilit bahagian (menggunakan ukuran CM – centimeter)
1.Puncak Dada – atas bahagian puting payudara
2.Bawah Dada – bahagian bawah payudara
3.Pinggang
4.Punggung

**ukuran jangan terlalu ketat dan jangan terlalu longgar

2) u all akan terima sms/email mengenai harga dan cara pembayaran.

3) Setelah bank in, sila beri info masa dan tarikh bank in. Sila beri nama dan alamat rumah dan no telefon untuk penghantaran.


CARA PEMBAYARAN  : 


1. Sheila akan maklumkan harga Premium Beautiful yang bersesuaian dengan anda dengan size yang anda nyatakan.



2. Pembayaran secara CASH:
- bank-in ke akaun Maybank/CIMB sheilaamir House
- Segala details payment inform sheila tru inbox fb atau email sheilaamirhouse@gmail.com



3. Pembayaran secara CREDIT CARD
- Sheila akan terangkan cara ini kepada anda. just contact me k dear.



4. Pembayaran secara RHB Easy Loan
- Pembayaran yang paling senang just pergi ke kiosk RHB, then apply loan RHB Express Loan. Processing 10 minit jer  just bwk ic je. no need slip gaji ape sume tu k yang...terus dapat cash n boleh byr kat sheila.. senang je kann?  nanti bulan2 anda bayar kat bank. serendah rm 58  shj, warranty seumur hidup so sgt berbaloi tau. klo byr u all mkn ubt kurus bdn pun setiap bulan kena spend lebih dr rm 58 tau! yang ni xperlu susah just pakai je . beli sekali seumur hidup ;)




No comments:

Post a Comment